Ce îi atrage pe bărbați la o femeie

de Cuget Liber Luni, 02 Septembrie 2013 362
De câte ori nu ți-ai dorit să poți pătrunde măcar două minute în mintea unui bărbat și să poți afla, astfel, măcar câteva dintre secre-tele atât de bine ținute de toată suflarea masculină de pe Pământ.
Iar dacă ceea ce te frământă este întrebarea "ce îi atrage la o fe-meie?", îți putem oferi câteva răspunsuri în ceea ce privește partea exterioară, adică faimosul "fizic".
Sânii atrag privirile bărbaților
Se știe: bărbații sunt înnebuniți după sâni! Altfel, nu ar fi inventat sumedenia de apelative care îi denumesc. Mai evident sau mai puțin evident, bărbații privesc sânii femeilor ori de câte ori au în față o reprezentantă a sexului frumos ceva mai dotată decât media.
Fesele reprezintă principalul stimul sexual
Chiar dacă acestea reprezintă de multe ori, din diverse motive, una dintre nemulțumirile femeilor (prea mari, prea mici, prea bombate, prea plate, etc.), bărbații adoră o femeie într-o pereche de pantaloni mulați sau o fustă prin care se poate desluși un posterior sexy. Iar dacă aceasta mai și merge, efectul este garantat!
Buzele voluptoase
și senzuale
Tocmai bune de sărutat și alintat, buzele voluptoase, pline și bine con-turate atrag atenția oricărui bărbat. Iar dacă acestea mai sunt eviden-țiate și cu un gloss ori un ruj potrivit, vor cuceri întreaga atenție a parte-nerului... de discuție. Bineînțeles, doar dacă sunt însoțite de o dantură perfectă și un zâmbet sincer.
Ochii și privirea vor cuceri
inima bărbatului
Câți dintre bărbați nu au fost cel puțin o dată fascinați de o pereche de ochi mari, albaștri sau verzi, cu gene lungi, bătând ca aripile unui fluturaș?
Deveniți subiect de poezii de dragoste sau romane, ochii pot cuceri cu ușurință inima unui băr-bat. Așadar, puneți-vă în valoare frumusețea privirii.
(sursa:www.stilfeminin.ro)
Taguri

Comentează știrea

admirator
2 septembrie 2013
depinde de barbat

fiecare are alte preferinte fizice; dar asta e doar primul nivel de semnalizare; mai urmeaza: vocea, vocabularul, capacitatea umoristica, tandretea si spiritul de intelegere. Plus multe altele. (Ati uitat ochii, extrem de importanti. Uneori o singura privire e suficienta pentru a cuceri un barbat.) In plus, dupa o anumita varsta, barbatii nu vor aborda o femeie daca nu vor avea portofelul (si contul) plin. (E vorba de situatia financiara a barbatilor.) Ei stiu cat costa o Aventura. Cei care "ataca" si cu buzunarele goale, sunt golani de care trebuie sa va feriti. Daca nu vreti sa intretineti un... "Dani"...

christian louboutin sale barneys
28 februarie 2014
christian louboutin sale barneys

mytheresa Stiri Diverse : Ce îi atrage pe bărbați la o femeie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale barneys http://admin.ninjabeans.com/images/wholesale-christian-louboutin-shoes.asp

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei