Condimentarea corectă a legumelor

de Cuget Liber Joi, 08 August 2013 74
Pentru a nu afecta gustul legu-melor, specialiștii în gastronomie recomandă asocierea acestora cu mirodenii diferite pentru fiecare categorie în parte. Din lista lungă a combinațiilor legume - condimente, am extras câteva:
Ardei gras - oțet balsamic, usturoi, capere, măsline conser-vate, cimbru, sos de soia, ghimbir, chili l Broccoli - grapefruit, portocală, usturoi, sos de soia, ulei de susan, muștar combinat cu maioneză l Cartofi - curry, ustu-
roi, iaurt, rozmarin l Fasole verde - usturoi, sos de soia, semințe de susan, mărar l Bame - lămâie, maghiran, roșii, cimbru l Legume verzi - lămâie, mărar, usturoi, ceapă verde, semințe de pin, stafide, semințe de susan l Ma-zăre - mentă, mărar, ulei de susan, semințe de susan l Morcovi - citrice, curry, miere, ghimbir, mărar, oțet de zmeură l Ciuperci - oțet balsamic, ceapă verde, pătrunjel, cimbru, usturoi l Porumb - bu-suioc, unt, ardei iute l Țelină - usturoi, oregano, sos de soia, ulei de susan l Varză - semințe de chimen, usturoi, zahăr și oțet dulce-acrișor, sos de soia, ulei de susan, ghimbir, mărar l Varză de Bruxelles - chives, ceapă verde, muștar l Vinete - busuioc, usturoi, roșii, sos iute, ulei de susan l Ro-șie - oțet balsamic, busuioc, usturoi, brânză parmezan, oregano.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei