Cum să prepari un delicios punci de fructe

de Cuget Liber Miercuri, 31 Iulie 2013 228
Punciul este o băutură aromată care se face rapid și se potrivește tuturor petrecerilor. Servește-l într-un bol mare, cu un polonic elegant.
Amestecă bine zeama de la 6 limes, 1 litru suc de portocale, 1 litru bere de ghimbir, 1 litru suc de merișoare și 500 ml suc de ananas. Dacă inviți copii sau prieteni care nu consumă alcool, pregătește două boluri mari cu punci: unul cu alcool și unul fără. Împarte cantitatea de suc obținut în cele două boluri și adaugă într-unul dintre ele 500 ml de vodcă, gin sau rom alb. Pentru a le diferenția, decorează-le diferit cu felii de citrice. Așează la îndemână un vas cu cuburi de gheață și farfurii cu felii de portocale sau clementine, pentru ca fiecare invitat să se servească după bunul plac. A servi un bol cu punci este mult mai avantajos ca preț și ca timp de preparare, dacă vrei să te mândrești cu abilitățile de barman.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei