De ce înșeală bărbații?

de Cuget Liber Miercuri, 05 Iunie 2013 250
Cele mai recente studii au demonstrat că bărbații sunt cei mai tentați să înșele, iar motivele sunt uimitoare. Iată câteva dintre ele.
Din plictiseală
Potrivit unui studiu realizat de către cercetătorii americani, 60% dintre bărbați și-au înșelat cel puțin o dată partenera, iar principalul motiv este plictiseala. Ciudat sau nu, ei spun că își iubesc partenera, însă nu știu cum să scape de monotonia care s-a instaurat în relația lor.
Îi sâcâim
Îi sâcâim cu tot felul de reproșuri sau doleanțe, iar acest lucru îi face să se reorienteze către o altă parteneră care să le ofere liniștea și înțelegerea de care au nevoie.
Sexul
Sexul nu mai este la fel de des sau de intens, folosiți aceleași poziții sexuale, ești pudică sau refuzi să îi satisfaci anumite dorințe sexuale, toate acestea îl fac pe bărbatul de lângă tine să își îndrepte atenția către o altă parteneră de sex.
Nu îți mai acorzi atenție
Știați că mulți dintre partenerii noștri nu ne mai consideră sexy însă nu au curajul să o spună? Ei bine, atunci când se întâmplă asta, bărbații sunt tentați să ne înșele dacă întâlnesc în cale "une femme fatale".
Testosteronul
Bărbații înșeală pentru că nu sunt încă părinți! Nu este glumă și nici minciună, este concluzia trasă în urma unor cercetări științifice. Acestea au demonstrat că în momentul în care bărbații devin tați, nivelul de testosteron din corp scade, ca drept urmare și dorința de sex și de cucerire.
(sursa: e-joy.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei