Exerciții pentru un posterior bombat

de Cuget Liber Marţi, 21 Ianuarie 2014 219
Cu puțină voință și câteva exerciții, specialiștii Click pentru femei sunt de părere că se poate ajunge la un posterior bombat. Este nevoie de numai cinci minute de antrenament zilnic pentru ca în câteva săptămâni să fii mulțumită de ceea ce vezi în oglindă. Iată despre ce exerciții este vorba: 

Rostogoliri
Stai pe podea întinsă pe spate și balansează-te cu ajutorul mâinilor, pentru a te întoarce de pe o parte pe alta. Repetă acest exercițiu de 25 de ori.

Flexări
Sprijină-te de o masă sau de un perete cu mâinile și întinde un picior în lateral. Lasă-te în jos ușor, până ajungi în poziția ghemuit, iar piciorul este întins de tot în lateral. Repetă de 20 de ori cu fiecare picior.

Trageri la piept
Stai întinsă pe spate și sprijină-te pe coate. Ridică picioarele într-un unghi de 45 de grade și trage ușor genunchii la piept. Fă 30 de repetări.
Poți combina aceste exerciții cu activități din viața de zi cu zi. Astfel, este bine să urci pe scări decât să iei liftul, să mergi pe jos ori de câte ori ai ocazia și dacă îți plac drumețiile montane, încearcă să faci cât de multe cățărări poți. Nu uita de dans, un mod minunat prin care arzi calorii și-ți remodelezi corpul!

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei