Regenerare prin crioterapie, la Centrul de Recuperare Medicală AXIS

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 23 August 2013 1836
La Centrul de Recuperare Medicală AXIS din Constanța beneficiați de cele mai de avangardă terapii, care asigură refacerea cea mai rapidă a unui organism traumatizat (de boli sau de vârstă). Pe lângă kinetoterapie, masaj și electrofizioterapia completă cu toți curenții de joasă și medie frecvență,

Cele mai noi terapii oferite sunt:
● Criosauna sau terapia la minus 180ºC
● Terapia cu Diaplus
● Elongații ale coloanei vertebrale.

Încercați puterile terapeutice ale frigului, la AXIS - Centru de Recuperare Medicală! Vreți să slăbiți, să arătați mai tânăr/ă sau suferiți de diverse afecțiuni și medicul v-a recomandat recuperare medicală? În toate aceste situații, răspunsul este criosauna. Iar centrul AXIS deține singura cabină de criosaună din Sud-Estul țării!

O ședință în cabina de criosaună, de doar 1-3 minute, la temperaturi cuprinse între - 120º C și – 180º C vă va readuce zâmbetul pe buze! Și nu vă îngrijorați, veți resimți frigul mai puțin decât la o scăldare în apă rece. 

Crioterapia este si o metodă revoluționară de înfrumusețare, căci ajută la întinerirea pielii și la pierderea în greutate, luptând înverșunat și împotriva celulitei. Dar are mult mai multe beneficii: întărirea fizică a organismului (o serie de proceduri este echivalentă cu trei - patru ani de antrenamente fizice intense), întărirea sistemului imunitar, recuperarea rapidă și eficientă după boli sau intervenții chirurgicale. S-a dovedit, de exemplu, că aerocrioterapia este utilă pentru tratamentul sterilității, a oboselii cronice sau a diverselor traumatisme suferite. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la 0241/.559.969 și să vă faceți o programare!


Taguri

Comentează știrea

Daniel
7 mai 2014
Axis security

La axis nu se dadea spor de noapte si toate bonurile in perioada 2011-2013 la 21 de posturi dadeu 16 bonuri si salariul in doua rate tarziu.

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei