S-a lansat programul "Zile gratuite de vacanță"!

de Anca CHICU Miercuri, 17 August 2011 340
Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) anunță lansarea ediției a II-a a programului "Zile gratuite de vacanță", ce se desfășoară exclusiv prin agențiile de turism membre ANAT, în perioada 15 - 31 august.
Programul, realizat în parteneriat cu hotelierii din România, include oferte speciale care vin în sprijinul turiștilor, prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanță, după modelul "plătești cinci nopți și stai șase sau chiar șapte!".
"Mai exact, turiștii care solicită informații agențiilor de turism membre ANAT cu privire la vacanțele în România, pentru perioada 15 - 31 august 2011, pot primi pentru prețul plătit, una sau două nopți gra-tuite de cazare", au explicat reprezentanții ANAT.
"Zile gratuite de vacanță" face parte din proiectul "Vacanță în țara mea. 2011, anul ofertelor speciale", proiect care reunește mai multe campanii promoționale distincte, precum "Înscrieri timpurii", "Mini-prețuri de vacanță", "Supliment la masă", "Vacanțe speciale de evenimente" etc.
Prima ediție a acestui program, desfășurat în intervalul 15 iunie - 15 iulie 2011, a reușit să atragă peste 60 de hotelieri de pe litoral, dar și din stațiuni montane de tradiție, și nu mai puțin de 150 de agenții de turism din toate județele țării.
Aceste oferte și programele speciale sunt disponibile numai în cadrul agențiilor de turism membre ANAT și nu direct, la recepțiile hotelurilor. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei