Scapă de obiceiurile proaste din relația ta

de Cuget Liber Luni, 12 August 2013 197
Chiar și cele mai puternice relații de cuplu au nevoie de puțină curățenie, iar atunci când relația ta deja durează de ani buni, poate nici nu îți dai seama că v-ați făcut unele obiceiuri mai puțin sănătoase și care pun presiune pe voi. Scapă de ele în câțiva pași simpli, rezultatul este fericirea!
Faceți schimb de îndatoriri
Fiecare știe ce are de făcut în casă, dar câteodată te mai plictisești să fii tot tu cea care spală vasele și probabil și el se plictisește să fie cel care spală geamurile sau dă cu mătura. Faceți schimb de îndatoriri măcar o zi pe săptămână, atât pentru a mai schimba atmosfera, dar și pentru că astfel îi arăți că te gândești și la el, spun psihologii.
Plănuiți-vă week-end-ul
Încă de la începutul săptămânii, faceți liste cu ce aveți de făcut pentru restul zilelor și în week-end, apoi construiți împreună programul - ce faceți împreună, ce faceți singuri și, desigur, nu uitați și de momentele de distracție. Tot atunci puteți stabili și o seară în care să ieșiți în oraș, la întâlnire.
Începeți devreme
Alegeți-vă o dimineață în care să vă treziți mai devreme cu jumătate de oră, timp pe care îl petreceți discutând, bând cafeaua sau făcând sex. Orice ați face, ar trebui să fie o activitate plăcută, în doi.
Stați departe de tehnologie
Internetul este o atracție irezistibilă, dar nu te poți conecta la nivel emoțional cu partenerul tău în timp ce surfezi site-urile de cumpărături sau el pe cele de sport. Renunțați la tehnologie măcar o seară și gătiți împreună, mâncați împreună și stați la povești.
Dați-vă spațiu
Chiar dacă sunteți un cuplu și locuiți împreună, trebuie să ai și timp doar pentru tine. Profită de serile când iese cu băieții să faci exact ce te face pe tine fericită. La fel, nu uita să-i acorzi și iubitului tău destul timp pentru el. Cu cât te simți tu mai bine cu tine, cu atât poți fi un partener mai bun pentru cel de lângă tine.
Iertați
Orice supărare pe care ați avut-o poate rămâne în viața de cuplu și chiar dacă nu mai discutați subiectul sau pare că l-ați uitat, nu înseamnă că nu vă mai afectează fără să vă dați seama. Nu e vorba de discuțiile mici, ci de dezamă-girile mari ce s-au petrecut în relație. Poți redeschide subiectul calm, explică-i cum te-ai simțit în acele momente și apoi promite să nu mai discutați despre asta după ce îl ierți. La rândul lui, iubitul tău ar trebui să facă același lucru. Nu este nevoie să aduceți toate problemele în discuție în aceeași zi, ci puteți face asta pe parcursul mai multor săptămâni, până vă iertați toate greșelile unul altuia.
(sursa:www.unica.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei