Sfaturi pentru un preludiu mai incitant

de Cuget Liber Luni, 12 August 2013 1365
Un preludiu reușit înseamnă sex cu focuri de artificii. Află care sunt mișcările pe care trebuie să le stăpânești.
Legați-vă la ochi. Faptul că nu vă puteți vedea adaugă o senzualitate crescută senzațiilor fizice și mângâierilor. Fiorii vă străbat, atunci când anticipați atingerile și când vă atingeți efectiv, fără să vă puteți vedea. Dacă partenerul este, de obicei, dominant, leagă-l la ochi - este modul de a echilibra balanța. Dezbracă-l cu gesturi senzuale, lente, folosește petale de trandafir sau uleiuri aromate pentru atingeri aromate. Înainte de a vă cufunda în întuneric, asigură-te că și partenerul vrea să intre în jocul dragostei "oarbe".
Joacă-te de-a "inaccesibila". Joacă, din când în când, rolul femeii greu de cucerit - cu atât mai mult cu cât tu ești contrariul personajului. Fă-ți partenerul să te aștepte, să te roage, îmbracă-te pretențios și incitant, arborează un aer misterios, ascunde-te, lasă-te căutată.
Tachinează-l și retrage-te în ultima secundă. Joacă-te cu imaginația lui, ridică un colț de jupon, coboară-ți, seducător, decolteul. Urmărește reacțiile partenerului, vezi dacă jocul îi place. Pune la bătaie tot arsenalul seducției greu accesibile, creează tensiune sexuală. Când vei "ceda", în fine, focuri bengale se vor aprinde în dormitor!
Faceți sex "interzis". Planifi-cați partide de amor în locuri in-terzise - nimic mai incitant ca pe-ricolul de a fi prinși asupra faptului! Iar anticiparea momentului e cel mai puternic afrodiziac.
Schimbați scrisori erotice. Exprimă-ți dorința prin cuvinte. Descrie scenele fierbinți de amor pe care ai vrea să le ai cu partenerul. Împărtășește-i detalii picante, zugrăvește o atmosferă erotică unică, creează o lume secretă între voi doi.
Învățați lucruri incitante îm-preună. Luați împreună lecții de gătit, de dans, de yoga... indiferent de temă, important e să vă placă și să vă distrați împreună. Și încercați să aplicați noile cunoștințe dobândite în dormitor.
(sursa:www.clickpentrufemei.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei