Târg de podoabe, găteli și dichisuri pentru casă

de Sorin MIHALACHE Luni, 24 Iunie 2013 283
În perioada 28 -30 iunie, pe platoul din fața City Park Mall, se desfășoară târgul de obiecte lucrate manual. Astfel, la "Târgul de podoabe, găteli și dichisuri pentru casă", puteți admira bijuterii lucrate manual din materiale diverse, haine originale, obiecte decorative pentru casă, toate creații unicat. Sunt prezenți numeroși realizatori de obiecte handmade din Mangalia, Constanța, București, Brașov și Neamț. 


Organizatorii târgului anunță noutăți în domeniul handmade. Exponatele sunt de cea mai bună calitate: obiecte din piele, pictură pe țesături, bijuterii unicat, săpunuri de casă cu diverse arome și modele, tablouri originale în tehnici inedite. 

"În abundența de mărfuri de duzină, suveniruri de prost gust și de o calitate îndoielnică, obiectele handmade sunt o pată de culoare în zona tulbure a comerțului pe acest segment și, nu în ultimul rând, o dovadă palpabilă a ingeniozității și imaginației autohtone. 
Acest gen de evenimente sa va desfășura periodic în această locație, precum și în alte zone de pe litoral, pe toată durata sezonului estival 2013", anunță organizatorii evenimentului. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei