Curs specializare agent de navă, organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa

de Sorin MIHALACHE Vineri, 10 Martie 2023 776
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa va organiza, în perioada 3 aprilie - 10 mai, un nou curs, specializarea agent de navă.
„Agenţii de nave sunt funcţionari care activează în cadrul agenţiilor maritime, ocupându-se direct de agenturarea (asistenţa) navelor pe timpul staţionării acestora în portul de reşedinţă al agenţiei respective. Activitatea de agenturare a navei se desfăşoară pe baza unui mandat pe care armatorul îl acordă agentului sau pentru a-l reprezenta sau a acţiona în numele şi pe contul său, în diverse activităţi comerciale, conform instrucţiunilor sale.
Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată”, au transmis reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.
XXX
De asemenea, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în parteneriat cu Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa (SPIT), îi invită pe reprezentanţii firmelor constănţene, luna viitoare, la un seminar de informare a cărui temă este „Clarificări privind impozitele şi taxele locale”.
Membrii CCINA Constanța care doresc să participe la seminar pot trimite propuneri de subiecte, pe tema de interes care face obiectul seminarului, pe adresa [email protected]
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei