Weekend la shopping! Constănţenii, aşteptaţi la TINIMTEX cu oferte de nerefuzat

de Sorin MIHALACHE Sâmbătă, 18 Mai 2024 1901
Fără îndoială, weekend-ul acesta este dedicat cumpărăturilor. Fie că doriţi să vă primeniţi garderoba, să oferiţi un cadou drăguţ soţiei, soţului sau celor mici ori să luaţi ceva pentru casă, dacă faceţi un drum la Pavilionul Expoziţional, este, practic, imposibil să vă întoarceţi cu traista goală de la TINIMTEX.
Cel mai mare eveniment de profil din ţară, Târgul Naţional de Blănuri - Pielărie - Încălţăminte - Îmbrăcăminte TINIMTEX, îşi aşteaptă vizitatorii la o nouă ediţie de primăvară. Devenit o tradiţie în Dobrogea, târgul reuneşte la mal de mare, începând cu anul 2000, firme producătoare din toată ţara. Unele expun de ani buni, pentru altele, prezenţa la Constanţa este o premieră.



Cumpărături în funcţie de buget
Una peste alta, important este că oferta-i generoasă: marfă multă, de calitate şi pentru toate buzunarele, lucru remarcat şi de constănţenii care, vineri, la orele prânzului, luaseră - fără exagerare! - cu asalt standurile.
„Am reuşit să plec mai devreme de la birou, special pentru a veni la cumpărături, la târg. Foarte curând, va fi ziua soţiei şi, drept cadou, m-am gândit la o rochiţă de vară, la pachet cu o poşetă. Nu ratez nicio ediţie de TINIMTEX, de fiecare dată găsesc preţuri buni”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Emil I., inginer constănţean pe care l-am surprins preocupat de oferta unei firme producătoare din Iaşi.
„Nu avem bugete aşa de mari, dar ceva tot vom cumpăra. Noi suntem în vârstă, ne interesează în special pijamale, papuci de casă şi ceva lenjerie de pat”, ne spune Aneta C., pensionară, venită braţ la braţ cu soţul său.
„Vine vara, vreau să am lucruri noi în garderobă, iar TINIMTEX-ul este o ocazie grozavă de a-mi înnoi garderoba. Mi-am cumpărat trei rochiţe, două tricouri, două perechi de săndăluţe, o poşetă şi o pălărie de plajă, toate la preţuri rezonabile”, ne-a declarat Claudia I., profesoară, care îndesa în portbagajul Skodei o sacoşă doldora de cutii. 


Şi, într-adevăr, preţurile la târg sunt pentru toate buzunarele. Dacă mergeţi la punct ochit, punct lovit, căutând un anumit produs, e o variantă, însă, dacă aveţi mai mult timp la dispoziţie, nu ar fi rău să scanaţi cu atenţie zona, pentru că sunt firme care îşi lichidează stocurile. Se apropie finalul târgului şi, decât să plece cu marfa acasă, mai bine oferă discount-uri.
Blănuri de vizon şi scurtă de vulpe
Ce puteţi cumpăra din târg? De toate: tricouri, cămăşi, pantaloni de vară, sacouri de damă sau de bărbaţi, blănuri, costume, pantofi bărbăteşti, săndăluţe de damă sau de copii, poşete, portofele, curele din piele, lenjerii de pat etc.
Seturi de pat de bună calitate găsiţi la Casa de Bumbac, Bon Dia oferă papuci de casă cu talpa cusută, la numai 30 de lei perechea, cămăşi office găsiţi la standul Sag Impex Brăila, în timp ce firma Lema Ambient este din nou prezentă la eveniment cu produsele sale confecţionate din plută. 


Două perechi de dresuri puteţi achiziţiona la preţ special, 25 de lei, la reducere fiind şi burtierele subţiri de damă: 30 de lei, de la Novedad. Bluze multicolore, de vară, de toate mărimile, le puteţi cumpăra, la preţul general de 89 de lei, de la o firmă din Bucureşti, iar la polul opus, pentru cei cu bugete mai mari, sunt oferite blănuri de vizon (3.299 lei) sau veste de vizon (1.899 lei). Scurta de vulpe este cotată la 1.099 lei, iar pentru un cojoc scurt aveţi de plată 799 lei.
Portofele trainice (bani să fie!) puteţi cumpăra cu preţuri între 100 şi 180 de lei, iar pentru o pereche de pantofi bărbăteşti de ocazie trebuie să scoateţi din buzunar aproximativ 300 de lei.


Duminică, program mai scurt de vizitare
Ediţia de primăvară a TINIMTEX-ului este organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, gazdă fiind Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia.
La parter, sunt amenajate standurile pentru producătorii de confecţii din piele şi blană, îmbrăcăminte adulţi, îmbrăcăminte copii, lenjerie, home & deco, accesorii, iar la etaj - încălţăminte şi marochinărie.
Iată şi programul de vizitare din week-end: sâmbătă, 18 mai, orele 10.00 - 20.00; duminică, 19 mai, orele 10.00-16.00. 

Taguri

Comentează știrea

Pirjol Maria cornelia
19 mai

Cornelia lumina vrea cablu tv orange azi acuma urgent. Fara telefon fara sa nu stie parintiilor mei azi. Stau pe strada narciselor nr 159.jud.constanta. In secret.

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei