Anchetatorii reiau săpăturile în curtea lui Gheorghe Dincă după ce au găsit oase și dinți în pădurea indicată de suspect

de Cuget Liber Miercuri, 07 August 2019 186
Anchetatorii merg pentru a șasea zi consecutiv la casa lui Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit că le-a sechestrat, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pentru a căuta noi probe în cazul crimelor recunoscute de monstrul din Caracal. La cercetări participă și Gheorghe Dincă. Marți, criminaliștii au găsit mai multe probe după ce au efectuat căutări atât în curtea acestuia, cât și în liziera de la marginea orașului. La marginea pădurii au găsit dinți și noi fragmente oase umane după ce au cernut cenușa găsită.

Anchetatorii au descoperit marți noi fragmente de oase și dinți după ce au cernut cenușa găsită în pădurea de la marginea Caracalului. Cel mai important este faptul că dinții nu sunt arși, asta deși criminalul a spus la audieri că a incinerat ambele fete. În plus anchetatorii vor putea determina mai usor cui apartin, ADN-ul este mai usor de prelevat. Probele găsite vor fi trimite pentru expertiză la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", de la București.

Suspectul Gheorghe Dincă susține că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu, pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.
Gheorghe Dincă urmează să fie supus testelor psihologice și cu detectorul de minciuni.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei