Andreea Mantea îi interzice lui Ștefan Stan să mai urmeze sfaturile mamei lui

de Cuget Liber Marţi, 21 Mai 2013 202
Nu cu mult timp în urmă anunțau cu surle și trâmbițe că-și pun pirostriile și chiar l-au rugat pe Cristian Popescu Piedone să le fie naș. Acum, deși s-au împăcat, planurile de nuntă ale Andreei Mantea și ale lui Ștefan Stan au rămas în aer. Asta după ce artistul a înșelat-o pe viitoarea soție fără să stea prea mult pe gânduri. Ba mai mult, primarul nu a primit nici măcar un semn de la cei doi.
Totuși, mult dezbătuta lor nuntă a rămas fără viitor. "Andreea nu se mai gândește la măritiș. Spune că Ștefan e într-o perioadă de probă și că abia după ce va trece de ea vor discuta despre planurile de viitor", a declarat, pentru Click!, o prietenă din apropierea celor doi. Nici pe cel care avea să le fie părinte spiritual, Cristian Popescu Piedone, nu l-au sunat să-i spună ce au de gând să facă în toamnă, când programaseră cununia: "De când s-au împăcat, Andreea și Ștefan nu l-au mai sunat pe Piedone să discute. Deocamdată nu se mai aude de nici o nuntă și nici nu cred că se va întâmpla prea curând".
Imediat după ce l-a iertat pe Ștefan că i-a fost infidel, Andreea i-a mai pus o condiție iubitului: să nu mai asculte tot ce spune mama lui. Mihaela Soare, mama lui Ștefan, care nu a plăcut-o pe Andreea încă din prima clipă și nu a ezitat să arate acest lucru. Pe fondul acestor aspecte, vedeta de la Kanal D, care nu a putut trece peste acest lucru, i-a interzis iubitului să o mai viziteze pe cea care i-a dat viață.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei