Bianca Drăgușanu, planuri mărețe pentru copilul ei

de Cuget Liber Miercuri, 19 Iunie 2013 175
Bianca Drăgușanu nu s-a născut nici vedetă, nici bogată. În urmă cu aproape 13 ani, apărea la televizor cu părul răvășit și blond platinat, cu ochii în lacrimi, suspinând după un băiat de la ea din oraș, care a sedus-o și abandonat-o.
Peste ani, a devenit "blonda lui Bote", apoi "a lui Cristea", în același timp asistenta lui Capatos. S-a fălit că poate trăi cu o roșie pe zi și că, astfel, se simte bine. Era mândră că, și din acest punct de vedere, reprezintă un model pentru tinere.
Bianca este o ambițioasă și, de aceea, crede ea, a ajuns acolo unde și-a dorit. Totuși, vedeta spune că nu a uitat de unde a plecat, iar copilului pe care și-l dorește i-a trasat deja viitorul.
"Am muncit de mică și așa va face și copilul meu", a spus Bianca pentru Ring. Cu toate astea, roșcata nu vrea ca viitorul ei copil să ducă o viață marcată de privațiuni. "Îmi doresc să-i ofer copilului meu tot ce mi-a lipsit mie", mai spune ea.
"Acum nu lipsește nimic din viața mea. Știu să mă bucur de prezent și sper să rămân la fel ca înainte... modestă, zic eu.", susține Bianca Drăgușanu, scrie libertatea.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei