Dana Săvuică: Slăbesc prin dietă, nu prin sex

de Cuget Liber Luni, 16 Ianuarie 2012 1062
Câteva dintre vedetele noastre au fost puse "la sbăbit" de Adelina Pestrițu, prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi" de la Kanal D.
Mai exact, ele au fost puse să aleagă cea mai eficientă metodă se slăbit dintre schiat, sex și regim.
Dana Săvuică pare să fie cea mai eficientă. Ea spune că preferă regimul în locul sexului, pentru că oricum amorul este pentru ea o activitate constantă, scrie adpm.ro "Slăbesc prin regim și nu prin sex. Sex fac tot timpul. După sărbători îmi revin în formă fiind foarte atentă la ceea ce mănânc", declara Dana Săvuică.
Dj Wanda urăște însă curele de slăbire. "Ca de fiecare dată... sex la greu. Nu îmi place să țin cură de slăbire", s-a destăinuit ea.
Nici Adina Buzatu nu este o adeptă a mișcării, pe care o consideră "chinuitoare". Așadar, ar apela la o metodă de slăbit mai...comodă. "Varianta cu sexul, normal. Să ții regim este chinuitor, însă să faci sex este ceva foarte plăcut", a spus creatoarea de modă.
Bogdan Vlădău, singurul bărbat chestionat în problema slăbitului, nu ar opta pentru niciuna dintre variante. "Cred că o combinație între sport, dietă și sex este cea mai potrivită și mai eficientă", este de părere manechinul.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei