Demi Moore a ajuns anorexică

de Cuget Liber Luni, 16 Ianuarie 2012 778
Demi Moore a ajuns într-o stare jalnică. La 49 de ani, actrița a ajuns să cântărească 40 de kilograme în urma divorțului de mult mai tânărul ei soț, Ashton Kutcher (33 de ani), punându-și viața în pericol.
După ce Ashton Kutcher a înșelat-o cu blonda Sara Leal, de 23 de ani, chiar în ziua când se împlineau 6 ani de la căsătoria lor, Demi Moore nu a mai mâncat aproape deloc.
În iulie 2010, Demi Moore avea 56 kg.
Actrița a leșinat când a aflat această veste din presă, potrivit "National Enquirer".
De la greutatea de 56 kilograme, la înălțimea de 1,64 m, cât avea în 2010, înainte de izbucnirea acestui scandal, Demi a ajuns piele și os în scurtă vreme după ce s-a despărțit de tânărul actor în noiembrie, anul trecut.
Fostul soț, Bruce Willis (56 de ani), și cele trei fiice ale lor, Rumer (23 de ani), Scout (20 de ani) și Tallulah (17 ani), au susținut-o cât au putut, dar au lăsat-o singură începând cu 24 noiembrie, când au plecat cu toții într-o vacanță la Paris.
Surse apropiate spun că, în acest timp, diva a fost internată de urgență de prietenele ei într-o clinică medicală, unde doctorii s-au chinuit s-o hrănească pentru a-i salva viața.
Recent, Demi și-a găsit un nou iubit tinerel, care se numește Blake Corl-Baietti, manechin, de 23 de ani.
Apropiații speră că, datorită acestuia, actrița va lupta să se refacă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei