Familia Lis, în faliment din cauza păcănelelor?

de Cuget Liber Vineri, 29 Martie 2013 303
Criza financiară pare să-i fi afectat și pe soții Lis. Nu știm dacă pasiunea pentru păcănele a lui Viorel Lis este cauza, cert e că fotoreporterii Click! au surprins-o pe consoarta fostului edil-șef al Capitalei la o casă de amanet.
Drumurile Oanei Lis la amanet sunt tot mai dese în ultimul timp. Fotoreporterii Click! au surprins-o de mai multe ori ieșind din locația respectivă. Niciodată însă, blonda nu recunoaște că ar intra aici pentru a face rost de bani.
Potrivit clickvedete.ro, o dată a spus că a schimbat bani la casa de schimb din incintă, iar altă dată a explicat că a avut de recuperat niște bijuterii amanetate de o verișoară.
"O verișoară de-a mea, care e surdo-mută, avea de ridicat niște bijuterii: două inele, un lănțic, niște cercei... Contractul era pe numele meu, pentru că ea având probleme, o mai ajut eu. Am plătit ce avea de plătit, iar apoi m-am uitat pe acolo să văd și eu ce bijuterii mai au la vânzare", a spus Oana Lis, care a recunoscut că o singură dată și-a amanetat și ea un inel, atunci când a fost strâmtorată financiar. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei