Fiul lui Petrică Cercel a primit accesorii în valoare de 4.000 de euro

de Cuget Liber Vineri, 31 August 2012 2584
Fiul cântărețului Petrică Cercel a împlinit 17 ani, iar artistul l-a cadorisit cu accesorii de aproape 4.000 de euro, precizează cancan.ro.
Ionuț Cercel a primit din partea părinților un inel cu diamant, în valoare de 2.500 de euro, dar și un ceas de firmă. Pentru că petrecerea s-a des-fășurat într-un cadru mai restrâns, cântărețul i-a promis că se va recompensa la majorat, când va avea parte de una fastuoasă.
Ionuț Cercel a devenit cunoscut odată cu lansarea piesei "Made în România". Deși a declarat în repetate rânduri că își procură singur banii de buzunar, în continuare este susținut financiar de părinții lui, care nu-i refuză niciun moft. Drept dovadă, la aniversarea vârstei de 17 ani, Petrică Cercel i-a cumpărat fiului său un inel tip verighetă din aur alb cu un diamant, al cărui preț ajunge la 2.500 de euro, și un ceas de firmă a cărui valoare pe site-urile din SUA este de 1.000 de dolari, dar crește simțitor pe piața românească din cauza taxelor. Deoarece petrecerea aniversară a fost una restrânsă, cântărețul i-a promis fiului său că, la majorat, va organiza una cu mult fast, iar cadourile vor fi pe măsura așteptărilor. 

Taguri

Comentează știrea

christian louboutin knockoffs
28 februarie 2014
christian louboutin knockoffs

wholesale christian louboutin shoes cheap Stiri Monden : Fiul lui Petrică Cercel a primit accesorii în valoare de 4.000 de euro | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin knockoffs http://2012.beauty-fitnessegypt.com/images/christian-louboutin-spiked-flats.asp

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei