Iată motivul pentru care s-a rupt idila dintre Victor Slav și Anda Adam

de Cuget Liber Miercuri, 27 Martie 2013 637
Unul dintre cei care se bucură din tot sufletul de ruptura dintre Anda Adam și Victor Slav este Bogdan Vlădău, pentru că și-a "recuperat" prietenul cel mai bun.
"Spre deosebire de relația cu Anda, acum ne vedem în fiecare zi. Bianca nu are nici cea mai mică problemă cu treaba asta. Noi ne simțim foarte bine când suntem împreună, dar uitasem acest lucru. Relația noastră se răcise în ultimii ani", a povestit Bogdan Vlădău, fericit acum că, de când Victor nu mai este iubitul Andei Adam, ci al Biancăi Drăgușanu, pot petrece mult timp împreună, atât la sală, cât și pe la terase.
Și cu toate că Bianca și Victor nu se grăbesc să meargă la altar, planuri împreună au. Chiar dacă sunt de câteva luni împreună, cele două vedete se gândesc la viitor, iar planurile sunt mărețe. Ambii vor o familie mare, cu cel puțin doi copii, să locuiască într-o casă spațioasă și să aibă o afacere împreună: "Am vrea o casă, copii, suntem împreună pentru că ne dorim aceleași lucruri", a dezvăluit Bianca Drăgușanu într-un interviu.
Până atunci însă, cei doi îndrăgostiți încearcă să se obișnuiască cu activitățile desfășurate împreu-nă. Bianca urmează cu strictețe programul impus de Victor Slav la sala de fitness, iar acasă, tot el este cel care se ocupă cu treburile casnice și chiar cu gătitul, Bianca fiind doar un "observator": "Eu sunt cea care constată, iar el se pricepe să rezolve". 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei