Julia Roberts, vinovată de moartea surorii ei

de Cuget Liber Joi, 13 Februarie 2014 288
Noi detalii legate de sinuciderea lui Nancy Motes, sora vitregă a Juliei Roberts, au apărut în presă. Conform unor apropiați ai femeii, aceasta ar fi lăsat un bilet de adio de cinci pagini în care descria relaia tensionată dintre ea și "Frumușica".

"Deci, sora mea a spus că are atâția prieteni și fani și nu mai are nevoie dragostea nimănui. Dar trebuie să știți cu toții că "răsfățata Americii" este o târfă", este mesajul lui Nancy din 19 ianuarie.
"Doriți să fiți fanii unei persoane atât de crude? Nici măcar nu e o actriță atât de bună. Ești fericită că te-ai pus cu mine, la dracu'?", mai scrie ea.

Sora vitregă a Juliei Roberts, Nancy Motes, a fost găsită moartă în locuința ei din Los Angeles. Lângă cadavrul femeii de 37 de ani a fost găsită și câteva tuburi cu medicamente, iar cauzele aparente ale morții ar fi o supradoză. Conform revistei Time, Nancy avea o serie de probleme medicale și obișnuia să ia destul de multe pastile.

Taguri

Comentează știrea

liliana
7 mai 2015
Fa ceva cu viata ta!

Fa ceva cu viata ta! Lucrezi la calculatorul tau. Castiga-ti linistea financiara folosind timpul si calculatorul tau, full-time sau part-time, cum vrei tu! Conteaza ce vei face de acum incolo, nu ce ai facut pana in acest moment. Beneficiezi de curs online gratuit si apoi indrumare pas cu pas! Vino cu noi sa cucerim piata nationala si mondiala si sa castigam bani. Suntem mii de parteneri! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Astept de la tine seriozitate si dorinta de a invata ceva nou si de viitor. Ofer alte detalii (si daca doresti o sa ne cunoastem) dupa ce trimiti textul "Vreau informatii'' la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei