Maharu: "Simona m-a înșelat cu ăla de la Monaco"

de Cuget Liber Luni, 05 Noiembrie 2012 454
Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual, a dat de înțeles că blonda era încă împreună cu el atunci când a început relația cu actualul partener, un bogătaș din Monaco, scrie showbiz.ro. 

"Am auzit că încă mă mai iu-bește. Dar dacă m-a înșelat cu ăla de la Monaco...", a spus Maharu, dând de înțeles că Simona era încă iubita lui atunci când a înce-put relația cu actualul partener.
"Faptul că el nu se obișnuiește cu ideea că nu mai vreau să știu nimic de el, nu e treaba mea, dar să nu mintă că eu aș mai avea intenții să-l mai văd măcar. Aș fi cea mai fericită femeie din lume dacă ar înțelege că între noi s-a terminat tot. Și să nu-și mai facă scenarii că aș mai vrea măcar să vorbesc cu sau despre el. Cred că el este cel care se agață de această relație și nu mai vrea să-mi dea drumul. Pe mine, singurul lucru care mă agață de această relație sunt niște amintiri amare. Am impresia că este obsedat de mine și că nu ar concepe să fiu cu altcineva și, cu atât mai mult, să mă vadă măritată. Deja mă gândesc cu teamă la el, la ce ar putea să facă", s-a plâns Simona Sensual. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei