Simona Sensual a refuzat să facă Revelionul cu pițipoance

de Cuget Liber Sâmbătă, 03 Decembrie 2011 767
Simona Sensual a refuzat să participe la un program de Revelion unde erau invitate Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu, pe motiv că sunt pițipoance.
Întâmplarea a avut loc în urma cu câteva zile, la filmările realizate de postul Kanal D pentru noaptea de Revelion. Potrivit unor surse, inițial, Simona Sensual a ac-ceptat să participe la acest program, fiind anunțată că ea trebuie să gătească și să se lase colindată de alte vedete.
Problema a apărut când blonda a ajuns la studio și a văzut că celelalte vedete erau "prietenele" ei Sânziana Buruiană, Tonciu și Cristina Pană. Simona nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat imediat de la filmări.
Contactată telefonic, Si-mona Sensual a recunos-cut că a refuzat invitația celor de la Kanal D, fără să explice însă motivele. Ulterior, ea s-ar fi confesat unor prieteni: "Nu puteam să stau în platou cu pițipoancele alea".
"Știu că apucase să semneze contractul cu Kanal D și a plecat când a văzut-o pe Andreea. Ea ce credea, că o să se roage lumea de ea să rămână la filmări? Cred că e sălbatică, se sperie ușor! Aveam impresia că e mult mai curajoasă! (...) Am fost împreună și la "Cireașa de pe tort". Nu i-a convenit nimic, cu toate că noi ne-am purtat frumos cu ea. Ar trebui să trăiască singură, izolată", a declarat Sânziana Bu-ruiană.
"Nu știu ce a deranjat-o de a plecat! Această domni-șoară nu prezintă niciun interes pentru mine!", a declarat, la rândul ei, Andreea Tonciu.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Monden

Ultima oră

Titlurile zilei