"A vrea să distrug partidul este ca și cum aș vrea să distrug biserica din sat"

de Carmen MOCANU Joi, 12 Aprilie 2012 258
Președintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, referitor la acuzațiile deputatului Ștefan Seremi, potrivit cărora vrea să distrugă PDL, că a vrea să distrugă partidul este ca și cum ar vrea să distrugă biserica din sat, susținând că nu i-a trecut niciodată prin gând așa ceva.
Vasile Blaga a fost întrebat într-o conferință de presă la Oradea, cum comentează acuzațiile deputatului Ștefan Seremi, care a anunțat, marți, că a demisionat de la conducerea PDL Bihor și spus că va pleca din această formațiune în urma unui conflict cu el, acuzându-l că vrea să "distrugă partidul".
"Asta, a vrea să distrug partidul este ca și cum aș vrea să distrug biserica din sat. Nu. Nu, nici nu mi-a trecut vreodată prin gând, nici nu îmi trece. Am văzut declarațiile domniei sale, sigur, nu o să le comentez prea mult, sunt problemele dânsului. Dar, totuși, câteva observații totuși o să fac", a spus Blaga.
Privind declarațiile lui Seremi potrivit cărora organizația PDL Bihor nu îl mai reprezintă, Blaga a spus că este "interesant" că a adoptat această poziție abia de câteva zile, de când nu a mai fost președinte.
"Nu înțeleg lucrurile astea. Dar în sfârșit, este problema domniei sale. Pe de altă parte, totuși observ că în trei zile a dat două comunicate (referindu-se la declarațiile în presă ale lui Ștefan Seremi - n.r.), dar pe parcursul unui an nu a avut aproape nicio conferință de presă în care să apere poziția partidului nostru. A fost un an foarte greu pentru partid, anul în care am avut inclusiv o convenție, anul în care am avut de apărat măsurile foarte dure pe care Guvernul nostru a trebuit să le ia și care, din fericire, iată, și-a arătat roadele. Țara este stabilă din punct de vedere economic și m-aș fi așteptat ca și dânsul, ca și alte organizații să aibă conferințe de presă mai dese în care să încerce să explice ceea ce s-a întâmplat. În rest, îi doresc un Paște Fericit și domniei sale și familiei domniei sale și fiecare pe drumul lui", a spus Blaga.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei