Deputatul Gheorghe Dragomir: "Am susținut mereu activitatea premierului Dacian Cioloș"

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 228
La un an de la preluarea mandatului de guvernare de către premierul Dacian Cioloș, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a făcut o scurtă prezentare a măsurilor adoptate de către Guvernul Cioloș.
"Am susținut mereu activitatea desfășurată de premierul Dacian Cioloș în fruntea Executivului. La un an de la preluarea mandatului de prim-ministru, pot spune că nu m-am înșelat atunci când i-am acordat deplina încredere. În decursul acestui an, Guvernul condus de Dacian Cioloș a promovat o serie de măsuri în beneficiul tuturor cetățenilor", a declarat parlamentarul PNL de Constanța.
Acesta a explicat și faptul că România se bucură, în acest an, de cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană.
"Dezvoltarea economică și creșterea încrederii investitorilor în România, au fost priorități ale Guvernului Cioloș. În semestrul I România a înregistrat 5,2% creștere economică, în timp ce pe primele nouă luni creșterea economică a fost de 4,9%. Pe de altă parte, în urma unui dificil proces de reducere a birocrației, România a făcut progrese considerabile în simplificarea și modernizarea relației cetățeanului cu administrația, punând în mișcare avantajele birocrației. În ceea ce privește educația, Guvernul Cioloș a decis ca angajații din cercetare să fie scutiți, începând cu luna august, de plata impozitelor și taxelor salariale. Pe de altă parte, elevii din 50 de unități de învățământ preșcolar de stat beneficiază, din acest an școlar, de o masă caldă în fiecare zi. La inițiativa PNL, Guvernul Cioloș a decis decontarea integrală a navetei a elevilor", a subliniat deputatul Gheorghe Dragomir.
În ceea ce privește stimularea pieței muncii, liderul PNL Constanța a afirmat că Guvernul Cioloș a adoptat mai multe ordonanțe de urgență prin care se încurajează mobilitatea angajaților, prin acordarea de prime de activare, de încadrare sau de instalare. În plus, angajatorii vor primi și ei subvenții pentru încadrarea în muncă a absolvenților de instituții de învățământ sau a șomerilor cu vârsta peste 45 de ani.
Totodată, deputatul Gheorghe Dragomir consideră că reforma în domeniul sănătății a fost, în ultimul an, una dintre prioritățile premierului Dacian Cioloș.
"Plata suplimentară a gărzilor în spitale, măsură aflată în vigoare de la 1 octombrie, deblocarea construcției de spitale, facilitarea accesului pacienților la tratament, sunt doar câteva dintre măsurile implementate de Guvernul Cioloș în sănătate", a mai spus președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir. 
Taguri

Comentează știrea

MIHAI
20 noiembrie 2016
DRAGOMIR PE POST DE ARAC

Dl Dragomir este permanent pe post de sustinator (arac) . A sustinut si USL pana cand aceasta monstruoasa uniune s-a prabusit cu sefii ei cu tot . Dl Dragomir si toti cei care au dispus de soarta PNL au ignorant faptul , valabil si astazi , ca o coalitie politica este un fenomen plitic trecator si adeseori d,p,d,v, al intereselor publice este un fenomen regretabil si primejdios , precum si faptul ca este o imperechere nenaturala in care rolul de capetenie il joaca ambitiile personale si ce se imbina in mod nenatural este natural sa se dezbine . Dl Dragomir nu pierde niciun prilej pentru a iesi mereu in față avnd speranta ca va reusi sa se mentina in continuare presedintele PNL Constanta . Slaba nadejde . Va fi mazilit atat de vechii colaboratori care n-au mai fost trecuti pe lista candidatilor la Parlament cat si de cei noi veniti si care n-au niciun motiv sa-l sustina . Lipsa de caracter a celor care se cred oameni politici este demonstrat si de faptul ca nu stiu sa se retraga la timp . In curand dnii Dragomir , Hasotti , Manea si altii asemenea lor , vor intra definitive in anonimat , Vom repeta cu orice prilej ca PNL nu va fi considerat partid liberal autentic , pana cand nu va declara public ca a fost o mare greseala si o ticalosie politica participarea la ceea ce s-a numit USL si nu va respecta cu sfintenie doctrina liberal adaptata la conditiile actuale .

Locuitor
21 noiembrie 2016
Ce dorești pnl ?

Pnl, chiar ai pe cine sustzine, merită aceasta ființă sa o sprijiniți, râd si curcile de voi, dar noi restul lumii asteia, chiar vretzi sa va scufundatzi precum o nava esuata, in deriva ?! PNL-ul este si asa ca vaide el ca si : cioloș si johanis !

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei