Convenția Națională a PDL va avea loc pe 23 martie

de Carmen MOCANU Luni, 11 Februarie 2013 140
Convenția Națională a PDL ar putea avea loc pe 23 martie, decizia luată în BPN al partidului urmând să fie validată în Consiliul Național de Coordonare din 23 februarie, a anunțat, astăzi, liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, într-o conferință de presă.
El a precizat, în context, că va candida pentru un nou mandat la șefia partidului, mesajul principal din punctul său de vedere fiind acela că formațiunea democrat-liberală trebuie să treacă de la "gestiunea de criză" de după alegerile de anul trecut la ceea ce înseamnă "reconstrucția partidului". 

"Astăzi (luni -n.r.) am hotărât să convocăm pentru data de 22 februarie, ora 14,00, la grupul parlamentar din Cameră, Colegiul Director Național al partidului care să stabilească și ordinea de zi a Consiliului Național de Coordonare din 23 februarie. Și, pe de altă parte, să pregătim și Convenția Națională a PDL. În unanimitate, Biroul Permanent Național a fost de acord să propunem data de 23 martie. V-am spus săptămâna trecută că dorim să avem o Convenție Națională la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie, dar în 30 martie este Paștele catolic și, sigur, venim cu o săptămână mai înainte. O să candidez la Convenția Națională a partidului. Eu cred că 23 martie, dacă aceasta va rămâne data, este un punct important în viața partidului nostru, pentru că, până la urmă, va trebui să trecem de la gestiunea de criză a partidului (...) la tot ceea ce înseamnă perioada de reconstrucție adevărată a partidului", a spus Vasile Blaga. 

El a adăugat că a ținut "partidul unit în cele mai grele momente ale lui, chiar dacă a dat dovadă de prea multă îngăduință". 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei