Democrat liberalii constănțeni își aleg noua conducere

de Carmen MOCANU Vineri, 15 Februarie 2013 209
Peste 300 de democrat-liberali s-au reunit la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța în cadrul Consiliului de Coordonare Județean al PDL. La evenimentul politic care vizează alegerea unei noi conduceri a PDL Constanța sunt prezenți prim-vicepreședintele PDL, Cezar Preda, și Costică Canacheu. Totodată, la eveniment sunt prezenți în calitate de invitați, președintele partidului Forța Civică Constanța, deputatul Dănuț Culețu și președintele PNȚCD Constanța, Tudorel Chesoi. Aceștia au ținut discursuri în fața democrat-liberalilor prezenți și i-a îndemnat la unitate, urându-le succes.
"Am venit ca prieten și mă simt ca printre prieteni, aici, printre dumneavostră. Am lucrat împreună în campanie și dacă am ajuns deputat asta se datorează și dumneavoastră, motiv pentru care vă mulțumesc" a declarat deputatul Danuț Culețu.
În aceste momente președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru, prezintă raportul de activitate al celor doi ani de când se află la conducerea filialei constănțene.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei