Guvernul a aprobat o nouă structură organizatorică a Ministerului Sportului

de Carmen MOCANU Joi, 14 Ianuarie 2016 151
Guvernul a aprobat o nouă structură organizatorică a Ministerului Tineretului și Sportului (MTS), pentru eficientizarea activității și pentru crearea cadrului necesar implementării strategiei naționale în domeniul politicii de tineret și a celei în domeniul sportului.
Potrivit unui comunicat de presă al Executivului, hotărârea de guvern menține numărul maxim de posturi și cheltuielile de personal aprobate pentru acest minister.
"Conform noii organigrame aprobate, în cadrul ministerului se înființează Direcția Generală Sport, Direcția Generală Tineret și Direcția Generală Management Logistic, prin reorganizarea direcțiilor specializate existente în organigramă anterioară, în scopul unei abordări unitare a problematicilor specifice. Având în vedere volumul mare al activităților derulate la nivelul întregului minister, s-a decis, de asemenea, înființarea Direcției Financiar și Contabilitate și a Direcției Juridic și Secretariat și a Serviciului resurse umane, prin reorganizarea structurilor existente anterior. În plus, Unitatea de Management a Proiectului se desființează și se înființează Unitatea de Politici Publice, iar denumirea Serviciului Relații Internaționale și Relația cu Parlamentul se modifică în Serviciul Comunicare, Relații Internaționale și Relația cu Parlamentul, neimplicând reorganizarea acestui serviciu", precizează sursa citată.
Potrivit Executivului, încadrarea personalului din MTS conform noii structuri organizatorice se va face în termen de 45 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial a actului normativ. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei