"Nu ne e frică de opoziție"

de Carmen MOCANU Vineri, 20 Decembrie 2013 63
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că liberalii nu se tem de opoziție, însă nu și-o doresc, ci vor să fie la putere, pentru că au o responsabilitate dată de votul românilor.

"PNL nu vrea să fie cu orice preț la guvernare. (...) Niciodată nu am dorit să fim la guvernare altfel decât printr-un vot exprimat de cetățeni, într-o formulă agreată de cetățeni. Nouă nu ne e frică de opoziție. (...) Totul se poate, mai ales în 2014, dar dacă nu ne e frică, asta nu înseamnă că ne dorim să fim în opoziție. Ne dorim să fim la putere, avem responsabilitatea puterii, am cerut și am primit votul a peste cinci milioane de oameni într-o formulă de putere completă: Parlament, Guvern, președinție pe 2014', a afirmat Antonescu la Digi 24. 

Acesta a admis că relațiile din interiorul USL sunt 'destul de tensionate', arătând că problemele țin de raportarea la mesajul original. 

'Destul de tensionată (relația din USL- n.r.) pentru că avem cu toții probleme în a ne raporta la spiritul și la mesajul original, avem probleme cu grupuri din PSD, asta e evaluarea mea, care tind să confunde USL cu PSD și 2014 cu 2004', a explicat liderul liberalilor. 

Întrebat cum este relația cu președintele PSD, Victor Ponta, Antonescu a spus că aceasta 'nu mai este atât de bună'. 
Totodată, el a subliniat că PNL nu va fi acela care va lua inițiativa privind ruperea USL. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei