Partidul Mișcarea Populară și-a deschis sedii la Peștera și Cernavodă

de Carmen MOCANU Luni, 18 Noiembrie 2013 275
Reprezentanții Partidului Mișcarea Populară au plantat, ieri, 500 de puieți de măr în comuna Peștera. 
"Acțiunea se dorește a nu fi una singulară, suntem hotărâți, noi, cei 500 de participanți, așa cum ne-am angajat față de membrii și simpatizanții noștri, să mișcăm România. Și cum am putea să continuăm această promisiune mai frumos, mai util, mai necesar pentru oameni, pentru mediul înconjurător, pentru România, decât prin sădirea unor pui de pom, așa cum am promis că vom avea grijă și de puii de om, prin programul PMP. Suntem îngrijorați, panicați că inundațiile sunt urmate, din ce în ce mai des, de alunecări de teren cauzate de despăduriri. Iată, facem un pas mic pentru pădurile țării noastre, dar un pas simbolic uriaș în drumul altfel pe care am decis să mergem", a spus președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac.
Tot ieri, reprezentanții Partidului Mișcarea Popu-lară au inaugurat oficial încă două sedii ale PMP în județul Constanța. Unul dintre ele a fost deschis la Peștera, iar al doilea, la Cernavodă. 
Taguri

Comentează știrea

Dan
18 noiembrie 2013
Idee de business

Ideal ar fi sa se construiasca WC-uri publice cu acces doar prin holul partiduletelor astea.In felul asta,toata lumea ar fi multumita,cetatenii ca au unde sa faca pipi daca sunt in localitate cu treburi ori la plimbare si partidele ca au ocazia sa mai afle si lumea de ele si poate chiar sa-si gaseasca eventuali sustinatori!

roby
18 noiembrie 2013
.

Despre ce wc-uri vorbesti?unde anume?

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei