Primăria Techirghiol modernizează mai multe străzi din localitate

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 30 Aprilie 2024 828
Primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu, a anunţat, marți, că a semnat un contract de execuţie a unor lucrări prin care se vor moderniza mai multe străzi din localitate.
Edilul mai spune că banii pentru aceste lucrări vor fi primiţi prin Programul Naţional „Anghel Saligny”.
„Recent, am semnat contractul de execuție lucrări, pentru proiectul de Mobilitate Urbană în oraşul Techirghiol, etapa 1. Acest proiect de modernizare, pentru 11 străzi și trotuarele aferente, precum şi aleile din parcul terapeutic, este finanțat prin Programul Național Anghel Saligny și cofinanțat din taxe și impozite locale. Totodată, se vor moderniza aleile pietonale din parcul terapeutic. Ordinul de începere a lucrărilor se va da după Sărbătorile Pascale. Continuăm modernizarea infrastructurii în orașul Techirghiol!”, a transmis Iulian Soceanu.
Străzile care urmează să fie modernizate sunt următoarele: Strada Pescăruşului, Strada Veniamin Costache, Strada Dimitrie Bolintineanu, Strada Eroilor, Strada Oituz, Strada Dr.Istrate, Strada Crişana, Strada Narciselor, Strada Albăstrelelor, Strada 9 Mai şi Strada Mihai Eminescu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei