Radu Mazăre se mai gândește dacă va demisiona din funcția de primar

de Carmen MOCANU Vineri, 03 Aprilie 2015 190
Edilul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, la ieșirea de la Curtea Supremă, că a savurat declarațiile fostului președinte Traian Băsescu, potrivit cărora se fac abuzuri în justiție. Mazăre a declarat că Băsescu "începe să îi spună sistemului pe nume".

"DNA mă controlează și mă verifică din februarie 2005 la această modalitate la care am văzut și am constatat cu stupoare și cu plăcere, am văzut declarațiile lui Băsescu de azi-noapte pe care nu pot să spun că nu le-am savurat pentru că vorbea cum vorbesc eu de 10 ani și îl și felicit, în care spunem că e comandă politică, l-am văzut vorbind că ne bagă pe la beciuri și așteaptă să spunem ce vor procurorii. Mă, cum au făcut ăia denunț exact în ziua în care s-au dus să ridice documente? Ce au făcut din 2007 până în 2015? Citește denunțul și vezi că spune: n-am vorbit cu Mazăre, n-am vorbit cu nimeni de la firmă. Eu nu sunt turnător, nu fac parte din cei trei milioane de turnători despre care vorbea Băsescu că le-a predat dosarele de colo-colo. Eu sunt bărbat", a declarat Mazăre. 

În ceea ce privește declarația despre demisia din funcția de primar al Constanței, Radu Mazăre a spus că se mai gândește, mai ales după declarațiile fostului președinte Traian Băsescu.

"Cu demisia mă mai gândesc. Mai ales după ce l-am văzut pe domnul Băsescu că a trecut în partea astălaltă. Nu m-am răzgândit, dar mă mai gândesc", a spus Radu Mazăre. 

În urmă cu câteva săptămâni, Mazăre și-a dat demisia din toate funcțiile pe care le avea în PSD rămânând doar simplu membru. Tot atunci, el a anunțat că ia în calcul o demisie din funcția de primar al municipiului Constanța.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei