Șeful statului, Klaus Iohannis, cheamă partidele la consultări

de Carmen MOCANU Joi, 07 Aprilie 2016 147
Președintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare președinților partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlament prin care îi invită la consultări, marți și miercuri, la Palatul Cotroceni, pe tema legislației în domeniul securității naționale. 

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, marți sunt așteptați reprezentanții PSD (ora 10,00), PNL (11,00), UDMR (12,00), iar miercuri cei de la UNPR (10,00), ALDE (11,00), grupul parlamentar al minorităților (12,00). 

Fiecare delegație poate fi formată din maximum cinci persoane. 
Miercuri seară, într-o emisiune televizată, președintele Klaus Iohannis a precizat că anterior va avea o discuție cu premierul Dacian Cioloș despre legislația în domeniul securității naționale. 

"Voi avea aceste consultări săptămâna viitoare, marți și miercuri. Luni voi avea o discuție cu prim-ministrul pe această temă, în cadrul săptămânii, marți și miercuri mi-am propus să aflu opinia partidelor politice, după care intrăm într-un ciclu de dezbatere, aprobare care nu se va finaliza în două-trei săptămâni, este un proces mai amplu, dar nu mai doresc să întârzii acest proces, fiindcă sunt chestiuni care devin tot mai arzătoare", a spus Iohannis într-un interviu acordat TVR 1. 
El a subliniat că legislația în materie a rămas în urmă și că este nevoie de o îmbunătățire a acesteia. 

Taguri

Comentează știrea

adevar
8 aprilie 2016
adevar

Romania= cacatul lumii care traieste din trafic de straine si are politica de distrugere poporele vecine .

adevar
8 aprilie 2016
adevar

Daca mai intra cetateani romani= cacatul lumii in casa mea o sa ucid toti romani .

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei