Vergil Chițac: „S-a aprobat finanţarea pentru construcţia stadionului din Constanţa”

de Mircea GHIȚĂ Miercuri, 01 Mai 2024 1844
Aşteptarea a luat sfârşit. În şedinţa de Guvern care a avut loc la începutul acestei săptămâni a fost aprobat memorandumul de finanţare a construcţiei noului stadion din Constanţa.
Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a făcut anunţul pe pagina sa oficială de Facebook.
„Pas uriaș pentru noul stadion Gheorghe Hagi. Guvernul a aprobat memorandumul de finanțare, CNI urmează să semneze execuția lucrărilor. De când aștept să vă dau această veste! În curând încep lucrările la noul stadion, un proiect uriaș, de suflet pentru toți constănțenii. În ședința de marţi, Guvernul a aprobat finanțarea.
Va fi ultramodern, va avea 18.000 de locuri și va include și un teren de antrenament pentru fotbal și atletism (cu o tribună de circa 1.000 de locuri). Va putea găzdui în condiții excelente și de maximă siguranță evenimente sportive și culturale majore, va fi demn de renumele Farului, al Constanței și al lui Gheorghe Hagi. Proiectul este realizat de Ministerul Dezvoltării și are valoarea totală de 380 milioane de lei fără TVA, dintre care 15% reprezintă contribuția Primăriei Constanța. Mulțumesc Guvernului și tuturor acelora care contribuie la realizarea acestui vis al constănțenilor”, a transmis Vergil Chiţac. 
Taguri

Comentează știrea

Sorin
1 mai

Postare facuta de un lake.. Chitac, nu te-a interesat sportul de cand esti primar

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei