Cum să ne ferim de radiații în mod natural

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 29 Martie 2011 441
Accidentul nuclear din Japonia a provocat temeri majore legate de radioactivitate și de riscurile acesteia pentru sănătate, însă există metode naturale de a ne proteja față de nivelul crescut al radioactivității. Deși nivelul radiațiilor emise în urma accidentului de la centrala nucleară Fukushima este mult mai mic decât cel de la Cernobîl, specialiștii ne sfătuiesc să folosim diverse metode pentru a ne feri cât mai mult posibil de acestea. Aceștia ne recomandă să mâncăm alimente bogate în clorofilă, cum sunt algele marine și spirulina. Conțin minerale și antioxidanți, care previn afectarea tiroidei de către radiații. Așadar mâncați alimente antioxidante, mai ales cireșe, afine, rodii și cartofi, care ajută corpul să se curețe de radicalii liberi și toxine. Beți 6-8 pahare de apă filtrată în fiecare zi, luați suplimente din vitaminele C,E și D și mâncați păpădie și mentă, pentru că ajută la detoxifierea organismului.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei