Pacienții, educați prin programe de prevenție

de Andreea NĂSTASE Luni, 12 August 2013 65
Ministerul Sănătății și rețeaua info-sănătate vor demara în perioada următoare mai multe campanii de prevenție, demers ce urmărește transmiterea informațiilor corecte vizavi de consultațiile medicale.
Programele de prevenție și educație ale Ministerului Sănătății se vor derula și prin intermediul rețelei de afișaj indoor gestionată de Rețeaua Info-Sănătate, formată din peste 1.500 de spații amplasate în sălile de așteptare din spitale și clinici medicale.
Potrivit unui comunicat de presă al rețelei de sănătate parteneriatul are ca scop susținerea programelor de prevenție ale ministerului la nivel național, prin comunicarea mesajelor-cheie către pacienții din spitale și clinici medicale pe durata așteptării în vederea realizării consultațiilor medicale.
Campaniile de educație și informare a pacienților derulate de Rețeaua Info-Sănătate sunt susținute de Colegiul Medicilor din România, Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente, Patronatul Farmaciștilor, precum și alte instituții și organizații profe-sionale din domeniul sănătății.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei