15 iulie, ultima zi pentru plata taxei pentru spații verzi în stațiunea Mamaia

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 13 Iulie 2011 378
Vineri, 15 iulie, este ultima zi în care se mai poate plăti taxa pentru spații verzi. Reprezentanții Ser-viciului Public de Impozite și Taxe Constanța precizează că, în vederea stabilirii cuantumului taxei datorate, persoanele fizice și juridice care dețin în proprietate sau folosință spații de cazare în stațiunea Mamaia trebuie să depună la ghișeele agențiilor fiscale, până la data de 15 iulie, declarația de impunere împreună cu certificatul de clasificare privitor la numărul de locuri de cazare eliberat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.
Dacă spațiul de cazare este administrat de către o altă persoană decât proprietarul, în baza unui contract de închiriere, leasing, asociere cu participațiune, locație de gestiune, etc., obligația declarării și a plății taxei revine celui ce administrează în mod concret facilitatea de cazare. În cazul spațiilor de locuit, declarația se depune o singură dată, la dobândirea imobilului respectiv.
Informații suplimentare cu privire la taxa pentru spații verzi în stațiu-nea Mamaia se găsesc pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei