Activități deosebite la sediul Ministerului Mediului în Săptămâna Verde

de Andreea ANDRONACHE Luni, 22 Aprilie 2024 111
Ministrul Mircea Fechet a dat startul, cu ocazia Zilei Pământului, la primul atelier din seria celor organizate de Asociația Nature Talk, în perioada 22-26 aprilie, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP).
”Așa cum știți, cele 100 de milioane de lei pentru Programul Săptămâna Verde pot fi accesate prin intermediul Ministerului Educației, care gestionează programul prin inspectoratele școlare. Sunt bucuros că există inițiative precum cea a Asociației Nature Talks care vin în sprijinul dorinței de a schimba comportamentul nostru, al tuturor, în viața de zi cu zi, de a dezvolta un simț al responsabilității individuale și comunitare în raport cu natura. Voi, copiii, sunteți motivul pentru care luptăm pentru o țară mai curată, voi sunteți adevărații ambasadori ai României responsabile!” a declarat Mircea Fechet.
Prin intermediul jocurilor, machetelor, dar și al experimentelor folosite în programul ,,Școala de Mediu”, mai multe clase din ciclul primar vor avea ocazia să afle, în cadrul atelierelor de mediu gratuite, informații interesante despre poluare atmosferică, colectare separată, eficiență energetică, risipă alimentară, despre importanța reciclării și a sistemului garanție-returnare (SGR). 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei