Adolescentul care a mâzgălit cu markerul geamul unei stații de autobuz, prins de polițiștii locali

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 17 Iulie 2023 783
În acest weekend, polițiștii locali l-au identificat pe adolescentul care a mâzgălit cu un marker geamul unei stații de autobuz din Constanța.
Reamintim că în seara zilei de 5 iulie, un tânăr a făcut mai multe desene tip graffiti pe geamul stației de autobuz de pe strada Meșterul Manole. A doua zi, echipele de curățenie au șters desenele executate de acesta. Între timp, pe baza imaginilor preluate de la camerele de supraveghere, polițiștii locali au identificat autorul faptei, care a fost sancționat, conform Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 1.500 de lei. Potrivit Primăriei Constanța, oamenii legii au intensificat acțiunile pentru depistarea și sancționarea celor care acoperă cu desene, semnături, texte sau alte înscrisuri construcții, indicatoare rutiere, mobilier urban, ziduri, stâlpi, obiecte de folosință comună aflate în locuri publice.
Pentru a evita astfel de situații, reamintim faptul că scrierea sau desenarea fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună în locuri publice este interzisă și reprezintă o faptă antisocială care se sancționează conform actelor normative în vigoare. Astfel de fapte pot fi semnalate la Direcția Generală Poliția Locală, la numerele de telefon: 0241.484.205 - dispecerat sau 0341/922.  
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei