ANM. Cum va fi vremea, mâine, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 03 Decembrie 2014 1762
Mâine, în regiunile din sudul și din estul țării vremea va fi în general mai rece decât în mod obișnuit la această dată, în special în Moldova, iar înnorările vor persista. Va ploua pe arii extinse în Dobrogea și în Muntenia unde se vor cumula izolat peste 15...20 l/mp și cu caracter local în Oltenia; la munte și în Moldova vor fi precipitații mixte, iar noaptea ploile se pot transforma în lapoviță și trecător ninsoare și în nordul Munteniei. În regiunile intracarpatice vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa peste mediile climatologice ale datei; cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi slabe, izolate în sudul și estul Transilvaniei.
Pe arii restrânse în Moldova, estul Transilvaniei și la munte se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în extremitatea sudică a Banatului și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2, -1 grad local în Moldova și 10 - 12 grade în zonele de deal din vest; minimele termice se vor încadra între -6 și 4 grade. Dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață, mai ales în vestul și centrul teritoriului.
La Constanța, cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla moderat, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 6 grade Celsius. După-amiază va ploua, apoi va ieși soarele. Noaptea, vor fi din nou averse și termometrele vor indica minimum 2 grade.
Vineri, va ploua din nou de dimineață și după-amiază va fi soare. Valorile termice vor mai coborî puțin, încadrându-se între 3 și 4 grade. Și în week-end sunt așteptate ploi și va fi chiar mai cald, până pe la 8 grade Celsius. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei