Asociaţia VOT a obţinut sponsorizarea pentru proiectul "E uşor de învăţat, într-un mediu oxigenat"

de Mircea GHIȚĂ Miercuri, 09 Noiembrie 2022 141
După ce în anul 2021 a participat la concursul de proiecte „România respiră”, Asociaţia Viitorul Oraşului Tău (VOT) a obţinut sponsorizarea de la Societatea Naţională Nuclearelectrică pentru plantarea de material dendrologic în instituţiile de învăţământ din Constanţa.
Programul iniţiat în primavară se numeşte „E uşor de învăţat, într-un mediu oxigenat” şi îşi propune să reunească elevii, părinţii şi profesorii în scopul protejării mediului înconjurător. Cei 1.200 de copii și adolescenţi de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Constanţa au observat brusc înfrumuseţarea căii de acces în curtea instituţiei.
În cadrul proiectului „E uşor de învăţat, într-un mediu oxigenat”, ONG-ul Asociaţia Viitorul Oraşului Tău a primit sponsorizarea pentru achiziţionarea următoarelor specii: Betula Papyrifera, Celtis Australis, Philadelphus Coronarius, Viburnum Opulus Roseum, Forsythia spectabilis, Thuja Orientalis Compacta și Liquidambar Styraciflua. Campaniile de plantare s-au desfăşurat în două etape din anul 2022, primăvara şi toamna. ONG-ul şi Societatea Naţională Nuclearelectrică au mai colaborat şi în trecut pentru creşterea calităţii vieţii cetăţenilor din judeţul Constanţa.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei