Atenție, se oprește apa în Constanța!

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 04 Septembrie 2013 335
Constănțenii care locuiesc în zona Faleză Nord sunt lipsiți de apă rece, astăzi, aproape jumătate de zi. 
Pentru executarea unor lucrări de reabilitare conducte din municipiul Constanța, SC RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile, astăzi, între orele 8,30 și 13,30. Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Pescarilor - Cașin - Unirii - Lt. Economu - Pescarilor, precum și abonații alimentați prin punctul termic nr. 37. 
Pentru remedierea unei avarii pe conducta de 600 mm, ce pleacă de la sursa Cișmea B din Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei în noaptea de miercuri spre joi, 4 spre 5 septembrie 2013, în intervalul 22,30 - 5,00. Vor fi afectați consumatorii din perimetrele Tomis - Poporului - Secerișului - Portiței - Partizanilor - Barbu Șt. Delavrancea - Soveja - Ștefăniță Vodă - Aurel Vlaicu - Tomis și Tomis - Alexandru Lăpușneanu - Soveja - Adamclisi - Căpitan Dobrilă Eugeniu - Hortensiei - Tomis, precum și abonații de pe bd-ul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Poporului și 1 Decembrie. 
De asemenea, pentru executarea unor lucrări de racordare a noului sistem de alimentare cu apă la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 5 septembrie 2013, între orele 8,30 și 18,30. Vor fi afectați consumatorii din perimetrul Tomis - Nicolae Grigorescu - Primăverii - Ion Rațiu - Tomis, precum și abonații alimentați prin punctele termice numerele 103 și 106 din zonă. 
Tot joi, 5 septembrie 2013, în intervalul 9,00 - 15,00, pentru realizarea racordurilor la sistemul de alimentare cu apă de pe străzile Bobâlna, Gopodăriei și Recoltei, se va opri furnizarea apei potabile și în cartierul Palazu Mare.
"Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al RAJA.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei