Atenție, se oprește curentul electric, la Constanța!

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 07 Aprilie 2016 165
Constănțenii care locuiesc în cartierul Inel II nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, Enel Distribuție Dobrogea anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Solidarității nr. 13, blocul IV 10, scările A și B. Între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în municipiul Mangalia, în cartierul Dobrogea 1, pe străzile Geo Bogza, Hortensia Papadat Bengescu, Augustin Buzura, Alexandru Vlahuță, Marin Preda, George Coșbuc, Titu Maiorescu, Dumitru Berindei și Emil Cioran - întrerupere totală. 

De asemenea, între orele 8 și 17, se oprește curentul în localitatea Ciocârlia de Sus, pe străzile Dreptății, Mihai Viteazu și 22 Decembrie - întrerupere totală, precum și în localitatea Murfatlar, pe străzile Ciocârliei, Nicolae Iorga, Nicolae Labiș, Fântâniței și Ion Barbu - întrerupere totală. Iar, între orele 8 și 20, se oprește curentul în localitatea Runcu - întrerupere totală și orașul Năvodari - întrerupere parțială.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei