Atmosferă plină de energie la Centrul pentru Persoane Adulte cu Dizabilități "Traian"

de Andreea ANDRONACHE Marţi, 23 Aprilie 2024 140
La Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități "Traian", în cadrul sesiunilor de kinetoterapie, beneficiarii dau dovadă de creativitate, colaborare și implicare. Sub îndrumarea specialistului, Secyl Omer, beneficiarii au transformat sala de kinetoterapie într-un loc plin de viață, decorând-o cu accesorii alese sau realizate de ei înșiși.
Fiecare detaliu adăugat în sala de kinetoterapie nu este doar o simplă decorare, ci contribuie la o atmosferă vibrantă, reflectând pasiunea și determinarea fiecărui beneficiar pentru propria recuperare și dezvoltare personală.
Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța fac eforturi pentru a crea un mediu în care fiecare beneficiar să se simtă valorizat, stimulat și apreciat.
,,Felicitări beneficiarilor pentru rezultate! Mulțumim pentru implicarea activă specialistului nostru, doamnei Secyl Omer, în realizarea misiunii noastre ”, au declarat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pe pagina de Facebook a instituției.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei