Cazinoul de pe faleza Constanței, reabilitat în proporție de 65%

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 24 Mai 2023 331
Lucrările sunt în toi la Cazionul de pe faleza municipiului Constanța. După ce, în ultimele zile din luna aprlie, la propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Guvernul a aprobat suplimentarea fondurilor alocate pentru restaurare, zilele acestea se lucrează intens la reabilitarea elementelor arhitecturale de detaliu. De altfel, fotografii relevante au fost publicate, zilele acestea, pe pagina de Facebook „Cazino Constanța”.
Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Investiții (CNI), până în prezent au fost încheiate mai bine de jumătate din reparațiile necesare și se preconizează că lucrarea va fi finalizată anul viitor. „În prezent, stadiul fizic al lucrărilor de execuție este de aproximativ 65%, fiind finalizate, încă din vara anului trecut, lucrările la fațada de nord a clădirii și a turnurilor cu berbeci și înlăturate elementele de protecție”, au transmis reprezentanții CNI.
Valoarea totală reavizată pentru acest obiectiv de investiții este de 236.230.000 lei, potrivit reprezentanților aceleiași instituții. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei