Ce majorări se înregistrează pentru neplata taxelor locale în primul semestru

de Petruta RIDICHE Miercuri, 10 Aprilie 2024 501
Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța informează contribuabilii care nu au achitat impozitele și taxele locale aferente primului semestru al anului fiscal 2024, până la data de 1 aprilie, că, începând cu prima zi următoare termenului scadent, se calculează majorări de întârziere. Majorările sunt în cuantum de 1% pe lună sau fracțiune de lună și sunt valabile până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.
Pe această cale, SPIT Constanța recomandă contribuabililor să achite obligațiile fiscale restante, datorate bugetului local, pentru a evita acumularea majorărilor de întârziere și ulterior, demararea măsurilor de executare silită.
Sumele pot fi achitate online, pe site-ul SPIT Constanța, la secțiunea „Servicii online/Plată impozite”, integral sau în 3 rate în perioada 02.04 - 31.12, inclusiv, a anului fiscal, cu Bonus Card de la Garanti Bank
sau prin programul BT. Tot online, puteți plăti pe site-ul ghiseul.ro, prin serviciul Internet Banking sau prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania.
Prin intermediul telefonului mobil, datoriile se pot plăti prin aplicația e-Tax Mobile – SPIT sau prin aplicația ghiseul.ro. De asemenea, puteți achita taxele și impozitele prin ordin de plată - beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631, prin numerar sau prin intermediul cardului bancar la orice agenție fiscală SPIT sau prin numerar, utilizând serviciul Westaco Express la stațiile OMV Petrom ori apelând la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei