CFR: Studenții rămân fără gratuități pentru călătoriile cu trenul

de Madalina PETRESCU Luni, 04 Septembrie 2023 686
CFR a anunțat că începând cu data de 3 septembrie, studenții nu vor mai primi legitimații de călătorie cu gratuitate sau reducere pentru transportul feroviar. Această decizie vine în urma abrogării parțiale a prevederilor Legii educației naționale nr. 1/2011 și în concordanță cu noile acte legislative din domeniul învățământului.

Și compania feroviară privată Softrans a anunțat că se aliniază deciziei și suspendă reducerile pentru studenți.

Măsura a fost luată ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 199/2023, care aduce noi facilități pentru studenți, dar fără norme metodologice definite.

Taguri

Comentează știrea

magick
22 decembrie 2023
eu

o masura foarte buna inainte aveau nu aveau treaba ei erau mereu pe drumuri pentru ca daca e gratis de ce sa nu ne batem joc de banul public apropos nimic nu e Gratis Cineva plateste indirect gratuitatea aia care vine indirect de fapt din taxele si impozitele tuturor cetatenilor 50% e mai mult decat ok oricum majoritatea au parinti si care isi permit daca nu isi permiteau ii trimiteau la munca in orice tara e nevoie si de sudori si de faiantari mecaniici auto etc dar la noi inca se perpetueaza frica de munca fizica mostenirea vechiului regim comunist

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei