CONCURS CUGET LIBER! Oferim DOUĂ premii în valoare de 300 lei fiecare, ce constau în plata consumației la Domeniile Clos des Colombes

de Cuget Liber Marţi, 20 Februarie 2024 5248
Nuntă în vie
Evenimentele în aer liber sunt tot mai căutate. Natura are acest efect, de a transmite emoție, fix ceea ce trebuie unei povești la început de drum. Cum ar fi să te prindă apusul în vie, chiar acolo de unde vinul își începe călătoria? Ca și a celei din ziua nunții.


Domeniile Clos des Colombes vă pun la dispoziție un restaurant, spațiu ce poartă cu el istoria unei foste clădiri viticole, o terasă acoperită și orientată spre vii, fiecare cu o capacitate de 50-60 persoane. Dacă vrei să fii și mai aproape de vie, atunci când vremea permite, spațiul exterior este definiția armoniei. 



Ziua specială din viața ta merită o locație care te inspiră, te bucură și oferă invitaților tăi momente despre care vor povesti în timp! 


Domeniile Clos des Colombes oferă un mod franțuzesc de a trăi la malul românesc al Mării Negre. Situat aproape de pădurea Comorova, vis-a-vis de lacul Tatlageac și la câțiva metri de Marea Neagră, Clos des Colombes este un domeniu viti-vinicol.


REGULAMENT

 
Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe pagina de Facebook a cotidianului „Cuget Liber”.


1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).

2) Tăguiește un prieten într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul Cuget Lliber (https://www.facebook.com/cugetliber) și pune un tag, în același comentariu, paginii de Facebook a Domeniile Clos des Colombes (https://www.facebook.com/closdcolombes)


3) Poți lăsa mai multe comentarii, dar cu prieteni diferiți etichetați (obligatoriu cu cont de Facebook).



Extragerea se va realiza pe data de 1 martie și vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile.

 Alegerea câştigătorilor va fi realizată prin intermediul random.org.


 
Aceştia vor fi anunțați pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber), anunțul urmând a fi fixat în partea de sus a paginii. Ulterior, câștigătorii vor putea veni la redacția CUGET LIBER să-și ridice voucherele, în data de 3 martie, în intervalul orar 10.00 – 16.00.
  
Mult succes tuturor participanţilor!
 
 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei