Construcție nefinalizată, abandonată de ani de zile, pe strada Petru Cercel din Constanţa. "Pare o clădire părăsită"

de Petruta RIDICHE Luni, 01 Aprilie 2024 7138
O clădire a cărei construcție a început de mai bine de zece ani de zile face umbră pământului degeaba, pe strada Petru Cercel din cartierul Poarta 6 al municipiului Constanța. Construcția are patru etaje și s-ar fi vrut, cel mai probabil, un bloc cu apartamente. Oamenii din zonă nu știu cine a demarat lucrările acolo și spun că, dacă blocul ar fi fost finalizat, ar fi fost valorificat foarte bine, pentru că tinerii chiar au nevoie de astfel de construcții. Conform reprezentanților Primăriei municipiului Constanța, construcția este proprietate privată.

Locuitorii din zonă spun că blocul este ridicat de mai bine de zece ani și că nu s-a mai construit nimic la el de atunci. Aceștia susțin că ar fi fost valorificat foarte bine dacă s-ar fi finalizat construcția și s-ar fi pus în vânzare apartamentele.
„Blocul e ridicat de ani de zile. Cred că mai bine de zece ani au trecut de când e în stadiul acesta și nu s-a mai făcut nimic la el. Păcat că nu a fost finalizat. Cine știe cine a început construcția și nu a mai avut bani să o termine sau nu a mai putut… Apartamentele ar fi fost bune pentru tineri”, ne-a spus un locuitor.
„Eu stau de cinci ani în cartier și blocul era, deja, ridicat atunci. Nu s-a mai intervenit deloc la el. Păcat, ar fi fost bine să se termine construcția. Avem destule clădiri în paragină în orașul acesta. Sunt atâția care caută să cumpere o locuință și ar putea să stea aici dacă ar fi apartamentele finalizate”, a mai spus un alt cetățean din zonă.
„Dacă l-ar termina cine a început construcția, chiar ar arăta bine. Așa, se vede urât, cum e nefinalizat și pare o clădire părăsită. Dar nici nu a fost terminată. De când stau în cartier, nu am văzut să se mai intervină la ea, cu toate că ar fi fost bine, mai ales pentru tinerii din zonă”, au mai declarat locuitorii din zonă.
Lângă clădire, s-a construit o vilă cu două etaje, aceasta având și o grădină, care este împrejmuită cu un gard de lemn.
„Construcția aparține unui proprietar privat, care nu a mai intervenit asupra ei de ani de zile”, au transmis reprezentanţii Biroului de Presă din Primăria Constanţa. Deși nici nu a avut șansa să fie locuită, pare abandonată, cum sunt multe alte clădiri în județul nostru. Construcția se află la intersecția străzilor Petru Cercel și Victor Babeș.
La o simplă căutare pe internet, putem vedea că la adresa la care se află clădirea figurează două firme: Dance Events SRL, înființată în anul 2013, și Revolution Dance Studio SRL, înființată în 2015. Cele două companii nu au mai înregistrat afaceri din anul 2017 iar reprezentanţii lor nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei