Cum se achită taxa pentru serviciile de reclamă și publicitate

de Petruta RIDICHE Joi, 06 Aprilie 2023 155
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează, printr-un comunicat de presă, că taxa pentru servicii de reclamă și publicitate trebuie declarată și plătită de către prestator, lunar, până la data de 10 a lunii următoare aceleia în care a intrat în vigoare contractul respectiv.
Această declarație întocmită pentru stabilirea taxei se depune online, atât accesând secțiunea „Servicii online” – „Declarații fiscale”, cu sau fără autentificare, cât și pe adresele de e-mail: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].
Formularul tipizat poate fi descărcat de pe site-ul instituției - www.spit-ct.ro, secțiunea „Persoane Juridice” – „Documente declarare” – „Taxa pentru servicii de reclamă și publicitate”. În cadrul acestei rubrici pot fi consultate și actele necesare declarării taxei. Depunerea peste termen, nedepunerea sau depunerea declarațiilor cu informații eronate reprezintă contravenții și sunt sancționate cu amenzi de la 600 de lei la 1.200 de lei.
Taxa se calculează prin aplicarea cotei de 2,3% la valoarea serviciilor. Contravaloarea ei poate fi achitată în felul următor: online, pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro, cu sau fără autentificare, prin ordin de plată, în contul RO83TREZ23121340250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631, sau prin numerar/POS la ghișeele agențiilor fiscale.  Inchiriere cofraje tip Doka

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei